Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Untul de casa e obtinut prin baterea smantanii si e unul dintre produsele lactate cu continutul cel mai ridicat de grasime.
Noua ne place asa, gras si cremos cum iasa din laptele proaspat si il folosim la aluaturi fragede, creme, placinte sau pur si simplu intins pe paine prajita cu un pic de sare deasupra.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
Grasime: 82%.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%.
Produs obtinut din lapte crud de vaca, prin oparirea casului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.