Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

“Black By 104 este o platformă de promovare a micilor producători certificați. Promovarea o oferim atât prin mediatizarea brandurilor lor cât și prin vânzarea produselor cu livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.

Această idee s-a născut din dorința de a oferi o șansă reală micilor producători pe piață.

Poftele de obicei nu au răbdare! Atunci când poftim la o slăninuță cu o brânză de burduf și un usturoi adevărat, ne dorim să savurăm “acuma” . Nu vrem să așteptam până vine weekendul și târgul.

Atunci când vrem să facem cumpărături pentru familie, vrem să le cumpăram pe toate dintr-un loc. E incomod ca timp (și cu toții ducem lipsa de el) să cumpăram 5 produse din 5 locații diferite.

În urma cercetării pieței, am observat faptul că oamenii cumpără din marile magazine, ca și lipsă la o alternativă, practică și reală.

Astfel, am decis să deschidem aceasta prăvălie unde să avem de toate. De unde oamenii să se poată gospodării românește.”

Ce ai cerut în scrisoarea pentru Moș Crăciun, pentru afacerea ta?


Răbdare și perseverență! Suntem la început de drum cu acest proiect și știm cu toții că succesul nu apare peste noapte. Poate un pic de magie nu ar strica 😁

Pentru a vizualiza intregul interviu, accesati https://www.antreprenoare.ro/interviuri/black-by-104/

Adauga comentariu