Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Bine ati venit pe platforma Black by 104.

Va invitam sa explorati platforma noastra. Indiferent ca folositi site-ul web www.black104.ro sau aplicatia listata pe Google Play sau App Store sub numele Black104 aveti posibilitatea de a vizualiza toate produsele noastre accesand meniul Pravalie. Pentru a ajunge mai usor la produsele dorite de dumneavoastra aveti optiunea de a selecta CATEGORII PRODUSE. Toate produsele listate pe platforma contin informatii legate de cantitate per bucata si pret per bucata.

Pasi de urmat in vederea achizitionari unuia sau mai multor produse.

  • Alegerea produsului/produselor.

Daca in momentul navigarii pe platforma noastra sunteti interesat de achizitionarea unui produs aveti posibilitatea de al selecta, fapt ce ofera mai multe detalii despre produs. Cu acest prilej aveti posibilitatea de a-l adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi si de a selecta cantitatea exprimata in bucati.

  • Cosul de cumparaturi.

Inainte de a plasa o comanda aveti posibilitatea de a verifica lista de produse pe care dumneavoastra ati adaugat-o in comanda. Cosul de cumparaturi poate fi modificat dupa bunul plac, puteti sa modificati cantitatile pe care doriti sa le comandati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele din cos.

  • Continua cu finalizarea comenzii.

Pentru a comanda produsele adaugate in cosul de cumparaturi accesati meniul CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII. In acesta pagina este afisat un formular de contact care trebuie completat cu datele de livrare si persoana de contact.

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Note comanda care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare legate de ora de livrare sau orice alte informatii doriti sa transmiteti curierului. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza comanda .

In acest moment comanda dumneavoastra este plasata, un mesaj de confirmare va fi trimis pe mail-ul dumneavoastra de contact.