Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Ceai de catina

Pret: lei9.00

Ceai de catina Ceaiul conține coji de fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) deshidratate la o temperatură de 40 de grade. Consumul de ceai de cătină contribuie la: procesul de vitaminizare și remineralizare, îmbunătățește starea generală, t...
SKU: 11802 Categorie: ID Produs: 4149

Descriere

Ceai de catina

Ceaiul conține coji de fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) deshidratate la o temperatură de 40 de grade.

Consumul de ceai de cătină contribuie la: procesul de vitaminizare și remineralizare, îmbunătățește starea generală, tonusul și rezistența organismului, reducerea stărilor de oboseală, ameliorarea surmenajului, refacerea organismului după boală.

Despre proprietățile cătinei

Denumită și “ginsengul românesc” sau “cel mai bun vaccin antigripal”, cătina este considerată una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece conține aproape toate vitaminele și mineralele necesare organismului uman.

Cătina este cunoscută pentru valențele ei terapeutice încă din antichitate când a fost utilizată în unele regiuni pentru tratarea bolilor de piele sau pentru tratarea afecțiunilor tubului digestiv. Este demonstrat științific faptul că culturile de cătină regăsite în România dețin un conținut chimic de excepție.

Fructele de cătină sunt o sursă bogată de vitamine precum vitamina A, vitaminlele B1, B2, C, K, E, PP, carotenoide, acid folic sau de minerale, cum ar fi calciu, fosfor sau magneziu.

Printre multiplele beneficii ale consumului produselor pe bază de cătină se numără îmbunătățirea memoriei, reducerea stresului, reglarea funcțiilor organismului, curățarea vaselor de sânge, reglarea sistemului nervos central.

Despre “Strop de soare”

“Strop de soare” este un brand local din Gârbova, județul Alba, înființat în anul 2011, care are ca activitate principală cultivarea de arbuști de cătină.

Cei aproximativ 9.000 de arbuști de cătină se bucură de aroma și îmbierea soarelui, cresc natural, fără pesticide sau îngrășăminte chimice și sunt pregătiți la finalul verii să ofere cele mai sănătoase și benefice fructe.

Certificată ecologic în anul 2020, plantația beneficiază din plin de soare și aer curat datorită poziționării geografice propice. De asemenea, culturile se bucură de cea mai atentă îngrijire din partea întregii echipe.

Ingrediente ceai de catina

Coji de fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) deshidratate la o temperatură de 40 de grade.

Mod de preparare

Se adaugă 1 – 2 lingurițe de ceai de catina la 150-200 ml de apă adusă la temperatura de  80 °C.

Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adaugați 1 linguriță de ceai în plus.

Timp de infuzare: 3-5 minute (ceașca acoperită), apoi strecurați.

 

Produs 100% natural, obținut prin deshidratarea fructelor atent selecționate, fără arome adăugate.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai de catina”

S-ar putea să-ți placă și…