Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Cascaval de casa simplu, lactate Romosan

Pret: 13.5 - 20.25 lei
Cantitate: 300 - 450gr
Pret per kg: 45 lei

Cascaval de casa simplu, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, s...
SKU: 1649 Categorie: ID Produs: 3770

Descriere

Cascaval de casa simplu, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Unul dintre cele mai îndrăgite sortimente de cașcaval tradițional româneasc, cașcavalul de casă este produsul care are gustul cel mai autentic, deosebit și curat.

Cascaval de casa simplu desăvârșește componența oricărui platou țărănesc autentic sau a platoului mixt de brânzeturi, este produsul ideal în componența rețetei de mămăligă cu brânză.

Masa ta tradițional românescă va fi perfectă, iar tu vei impresiona negreșit orice oaspete care apreciază autenticitatea produselor tradiționale românești.

Cașcavalul simplu de casă este fabricat după o rețetă tradițională.

Pentru 1 kg de cașcaval folosim, pe lângă cheag și sare, 11-12 litri de lapte proaspăt muls de la vacile care au păscut și au fost hrănite cu fân din flora locală.

Dar povestea nu se termină aici, produsul astfel obținut trebuie să stea minim o lună la maturat în condiții de temperatură și umiditate controlată.

Roțile de caș sunt întoarse cu multă grijă de pe o parte pe alta și la intervale regulate sunt spălate cu saramură, doar astfel reușim să obținem un gust deosebit și autentic.

Este o sursa bogată de calciu, proteine și vitamina A.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Ingrediente cascaval de casa simplu

Lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, continut de grasime minim 25%.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cascaval de casa simplu, lactate Romosan”

S-ar putea să-ți placă și…