Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Cunoscut inca din vremurile stravechi pentru proprietatiile sale terapeutice in tratarea bolilor de ficat, pulmonare sau al dereglarilor metabolice, negrilica era folosita cu succes in zonele rurale pentru condimentarea branzei.
Negrilica – „seminta binecuvantarii” (susanul negru, negrusca sau chimenul salbatic), confera o aroma delicata si originala cascavalului maturat in care am adaugat-o. Textura ferma a branzei o face una dintre favoritele noastre.
Acest cascaval se preteaza a fi servit cu masline verzi grase sau prajite alaturi de legume de sezon si rozmarin.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, negrilica
Continut de grasime minim 25%.
Produs obtinut din lapte crud de vaca, prin oparirea casului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.