Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Cascaval de casa cu negrilica, lactate Romosan

Pret: 14.4 - 21.6 lei
Cantitate: 300 - 450gr
Pret per kg: 48 lei

Cascaval de casa cu negrilica, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lactate Romo...
SKU: 1653 Categorie: ID Produs: 3780

Descriere

Cascaval de casa cu negrilica, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Unul dintre cele mai îndrăgite sortimente de cașcaval, cașcavalul de casă cu negrilică este produsul cu un gust bogat, plin, variat și deosebit.

Cașcavalul cu negrilică desăvârșește componența oricărui platou țărănesc sau completează ideal componența unui platou mixt cu brânzeturi și specialități diferite de măsline.

Este ideal servit alături de legume de sezon și ierburi cu arome puternice precum rozmarinul.

Cunoscută încă din vremurile străvechi pentru proprietățile sale terapeutice în tratarea bolilor de ficat, pulmonare sau al dereglărilor metabolice, negrilica era folosită cu succes în zonele rurale pentru condimentarea brânzei.

Negrilica – „semânța binecuvântării” (susanul negru, negrusca sau chimenul sălbatic), conferă o aroma delicată și originală cașcavalului maturat în care am adaugat-o. Textura fermă a brânzei o face una dintre favoritele noastre.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Ingrediente cascaval de casa cu negrilica

Lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, negrilica, continut de grasime minim 25%.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cascaval de casa cu negrilica, lactate Romosan”

S-ar putea să-ți placă și…