Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Casul nostru este facut dupa reteta bunicilor nostri.
Este o brânza simpla, moale, cu un gust delicat si fin apreciat adeseori alaturi de o ceapa verde sau o sunca bine afumata.
Obtinut din laptele închegat si scurs de zar, casul este cunoscut si apreciat înca din preistorie.
Sursa de calciu si minerale, casul are un rol vital în alimentatia zilnica.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, nu contine sare adaugata.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.