Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Apa florala cu lavanda

Pret: lei13.00

Hidrolatul de lavanda este un derivat obtinut prin distilarea florilor de lavanda. Tonic facial, dezinfectant, inamicul tenului acneic si al parului gras, ideal ca si produs de igiena, indicat si în cazul bebelusilor, aroma terapie, contra tântarilor…...
SKU: 11933 Categorie: ID Produs: 4417

Descriere

Hidrolatul de lavanda este un derivat obtinut prin distilarea florilor de lavanda.

Tonic facial, dezinfectant, inamicul tenului acneic si al parului gras, ideal ca si produs de igiena, indicat si în cazul bebelusilor, aroma terapie, contra tântarilor… si alte beneficii miraculoase!

Obtinuta prin metode traditionale – distilarea la abur a florilor de lavanda – acest hidrolat surprinde prin parfumul placut si persistent. Îsi gaseste utilitatea în nenumarate produse cosmetice pentru fata si pentru corp, de la lotiuni tonice si creme pentru fata pâna la lotiuni împotriva insectelor.

Proprietati: calmant, dezinfectant, astrigent, racoritor, repelent pentru insecte.

Indicat pentru: tenul acneic, gras sau cu pori dilatati, arsuri solare, diverse iritatii ale pielii, întepaturi de insecte, cicatrici…

Recomandat pentru includerea în: lotiuni tonice pentru tenul acneic/gras, emulsii, în locul apei, masti pentru fata si pentru corp, lotiuni repelente pentru insecte.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apa florala cu lavanda”

S-ar putea să-ți placă și…