Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

“In vino veritas” sau “În vin se află adevărul” pentru că se spune că această licoare bahică descrețește frunți și dezleagă limbi. Vinurile albe sau roșii, seci, demiseci, demidulci sau dulci sunt prezente pe mesele oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Acestea însoțesc preparatele culinare variate întregindu-le aroma și completându-le savoarea spre încântarea papilelor noastre gustative.

Dar vinurile bune, provin din culturi bune. Arta de a produce vinuri de calitate începe nu de la recoltarea strugurilor și prelucrarea lor, ci de la cultura și îngrijirea culturii de viță de vie. Cu un proces îndelungat de producție, această băutură atât de apreciată în întreaga lume a intrat în atenția noastră și ne-a rafinat gusturile datorită interesului constant al enologilor în desăvârșirea și îmbunătățirea constantă a culturilor de viță de vie și a produselor de vinificație. Din soiuri alese, cultivate în locuri însorite și departe de poluare, se produc sortimente variate de vinuri de calitate care mai apoi sunt păstrate în crame speciale unde așteaptă să ajungă la destinația finală – consumatorul, transformat în client mulțumit. Interesul pentru procesul fabricației vinurilor și al servirii acestuia s-a transformat din ce în ce mai mult în adevărată artă, iar secretele acestei arte ne sunt împărtășite de somelieri cu experiență și pasiune.

Țara noastră deține culturi de viță de vie apreciate la nivel internațional, iar cramele regăsite aici, produc, păstrează și îmbuteliază vinuri de cea mai bună calitate. Fiecare regiune a României și-a creat un specific propriu în ceea ce privește producerea vinului. Astfel că regăsim crame renumite atât în zona Moldovei sau a Ardealului, dar și în zona Munteniei.

Din pasiune pentru calitate și bun am creat în cadrul site-ului nostru secțiunea “Vinoteca”. În acest loc ne propunem să aducem în atenția dumneavoastră branduri românești din categoria cramelor care se remarcă prin produse de cea mai bună calitate, provenite din culturi atent selecționate.

Atenție! Se recomandă consumarea cu moderație a băuturilor alcoolice!