Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Un an nou fericit va uram tuturor!

Acesta este anul recunostintei! Asa l-am botezat noi, astazi de Boboteaza.

Fiind la inceputul calatoriei noastre mioritice, avem multe de invatat, motiv pentru care ne place sa invatam de la cei mai buni! Si suntem recunoscatori pentru asta!Olivia Angelescu este persoana care ne invata cum sa socializam pe aceasta platforma, caci usor este doar sa iti prinzi urechile printre toate optiunile care exista, graficele care ti le ofera si infinitele oportunitati pe care de multe ori nu le vedem singuri. Concluzia este ca facebook-ul nu este un puzzle cu 16 piese 🤯

De la ea am invatat ca este un”must” (obligatoriu), la inceput de an sa faci o lista cu obiectivele pentru noul an si e bine sa le impartasesti cu cei ce te urmaresc pentru transparenta si incredere!

Astfel ca:2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ – Bine ai venit! Avem mari asteptari de la tine! Sa ne oferi un an de neuitat! Un an imbelsugat! Un an plin de oameni frumosi alaturi de noi! Un an vizibil!

Daca in 2021 am lucrat in liniste si am facut repetitii in spatele cortinei pentru acest proiect, in 2022 dorim sa iesim pe scena! Dorim sa ne jucam rolul pe piata romaneasca si sa ajutam producatorii locali certificati si iubitorii de produse locale.Prima luna de existenta, luna Decembrie, a fost cadoul cel mai frumos de Craciun. Caldura si bucuria primilor nostri clienti ne-au oferit energia necesara pentru a incepe anul 2022 cu mult curaj si incredere! Increderea ca vom creste mari! Curajul de a cauta noi si noi parteneriate! De a crea o hora romaneasca, cat mai autentica – plina de viata si traditii!

Anul acesta ne dorim sa cantam si sa dansam impreuna!

Adauga comentariu