Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Telemea proaspata de oaie, lactate Romosan

Pret: 13.5 - 18 lei
Cantitate: 300 - 400gr
Pret per kg: 45 lei

Telemea proaspata de oaie, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan,...
SKU: 12235 Categorie: ID Produs: 5839

Descriere

Telemea proaspata de oaie, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Poate unul dintre cele mai îndrăgite sortimente de brânză tradițională românească, telemeaua proaspătă este produsul care are gustul cel mai autentic, deosebit și curat.

Iar dacă este pusă, înainte de consum, un pic la desărat în apă rece, este extraordinar de bună.

Telemeaua proaspătă de oaie desăvârșește componența oricărui platou țărănesc autentic.

Alături de bucăți de slănină, bacon, ceapă și roșii din grădină, acest preparat realizat în mod tradițional din lapte de oaie, este produsul alimentar ideal.

Masa ta tradițional românescă va fi perfectă, iar tu vei impresiona negreșit orice oaspete care apreciază autenticitatea produselor tradiționale românești.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Preparată din caș proaspăt, telemeaua are un procent scăzut de grăsime și e numai bună de pus în salate răcoroase alături de roșii și castraveți sau în sandwich-urile țărănești alături de șuncă autentică, de roșii, salată și unt.

Ingrediente telemea proaspata de oaie

Lapte poraspat de oaie, cheag, sare 3%.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telemea proaspata de oaie, lactate Romosan”

S-ar putea să-ți placă și…