Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Suc natural de merisoare

Pret: lei7.00

Suc natural de merisoare Prin sucul natural de merișoare produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos. “Suc natural de merisoare” este un produs 100% natural, este re...

10 în stoc

SKU: 1664 Categorie: ID Produs: 5661

Descriere

Suc natural de merisoare

Prin sucul natural de merișoare produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

“Suc natural de merisoare” este un produs 100% natural, este realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești.

“Suc natural de merisoare” nu conține adaos de apă, coloranți, conservați sau alți aditivi.

Merișorul este un arbust stufos, cu o înălțime cuprinsă între 10 și 40 de centimetri și face parte din familia afinelor și a coacăzelor.

Este foarte rar întâlnit în zonele umbrite deoarece este adeptul pajiștilor alpine luminate puternic.

Merișorul înflorește spre sfârșitul lunii mai și are nevoie de patru luni ca fructele să ajungă la maturitate și să poată fi culese.

Doar ajunse la maturitate deplină, fructele sunt pregătite pentru consum sau preparare.

Acestea sunt cunoscute pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului, mai ales pentru efectele curative în ceea ce privește afecțiunile tractului urinar.

Apreciate pentru gustul dulce și acrișor fructele de merișor vin în sprijinul sănătății noastre cu o cantitate mare de antioxidanți, întărind imunitatea organismului nostru.

Merișoarele denumite și afinele roșii au un conținut ridicat de vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E sau vitamina A.

Ele se numără printre fructele cu cel mai ridicat procent de antioxidanți ceea ce face din aceste fructe adevărate surse de hrană pentru întreținerea sănătății noastre.

Despre Fructy

Povestea “Fructy” a început în primăvara anului 2013 pe Valea Fericirii, la poalele Muntelui Vlădeasa, într-o zonă unde turiștii sunt atrași de frumusețea sufletească a oamenilor și a locului și unde aerul curat este prezent în permanență oferind plantațiilor din această zonă toate beneficiile unor culturi naturale.

Ingrediente suc natural de merisoare

30% suc de merrisoare cu pulpa, 70% suc de mere cu pulpa.

 

Obiectivul nostru

Prin acest produs ne dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

Acesta este un produs natural, realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești, nu conține conservați, coloranți, adaos de apă sau zahăr sau alțe tipuri de aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc natural de merisoare”

S-ar putea să-ți placă și…