Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Suc natural de mere si sfecla rosie, 3L

Pret: lei27.00

Suc natural de mere si sfecla rosie Prin sucul natural de mere, morcovi si sfecla rosie produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos. “Suc natural de mere si sfecla rosie...
SKU: 11795 Categorie: ID Produs: 4028

Descriere

Suc natural de mere si sfecla rosie

Prin sucul natural de mere, morcovi si sfecla rosie produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

“Suc natural de mere si sfecla rosie” este un produs 100% natural, este realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești.

“Suc natural de mere si sfecla rosie” nu conține adaos de apă, coloranți, conservați sau alți aditivi.

Merele și sfecla roșie sunt combinate în concetrație echilibrată astfel încât sucul de mere și sfeclă roșie să ne ofere cea mai potivită experiență a papilelor gustative și cele mai multe beneficii pentru sănătate.

Sucul de mere și sfeclă roșie este o băutură cu numeroase beneficii deoarece sfecla a fost considerată încă din antichitate un medicament natural pentru organism, iar un măr pe zi, așa cum zice binecunoscutul proverb, “ține doctorul departe”.

Astfel că, mărul și sfecla roșie sunt două alimente cunoscute de mii de ani pentru beneficiile lor, pentru accesibilitatea lor și pentru gustul aromat.

Sfecla roșie este o bună sursă de acid folic, mangan, vitamina B-6, colină, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, iar merele, cu un puternic aport de vitamina C, se numără printre cele mai sănătoase fructe din lume.

Pe lângă beneficiile evidente aduse organismului, sucul de mere și sfeclă roșie este dulce, aromat și este atracția copiilor.

Alte beneficii ale consumului de sfeclă roșie și mere sunt scăderea tensiuni arteriale, prevenirea îmbătrânirea, îmbunătățirea funcției hepatică și reducerea inflamațiilor, menținerea unui sistem imunitar bun.

Despre Fructy

Povestea “Fructy” a început în primăvara anului 2013 pe Valea Fericirii, la poalele Muntelui Vlădeasa, într-o zonă unde turiștii sunt atrași de frumusețea sufletească a oamenilor și a locului și unde aerul curat este prezent în permanență oferind plantațiilor din această zonă toate beneficiile unor culturi naturale.

Ingrediente suc natural de mere si sfecla rosie

85% suc de mere cu pulpa, 15% suc de sfecla rosie cu pulpa.

 

Obiectivul nostru

Prin acest produs ne dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

Acesta este un produs natural, realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești, nu conține conservați, coloranți, adaos de apă sau zahăr sau alțe tipuri de aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 3.000 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc natural de mere si sfecla rosie, 3L”

S-ar putea să-ți placă și…