Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Suc natural de coacaze

Pret: lei7.00

Suc natural de coacaze Prin sucul natural de merișoare produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos. “Suc natural de coacaze” este un produs 100% natural, este realiz...
SKU: 1663 Categorie: ID Produs: 3802

Descriere

Suc natural de coacaze

Prin sucul natural de merișoare produs de Fructy, dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

“Suc natural de coacaze” este un produs 100% natural, este realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești.

“Suc natural de coacaze” nu conține adaos de apă, coloranți, conservați sau alți aditivi.

Gusta savoarea Fructy și bucură-te de alegerea făcută pentru a veni în sprijinul sănătății tale și a familiei tale.

Lasă-te purtat de magia și aroma fructelor regăsite în acest suc natural de coacăze negre.

Alege un stil de viață sănătos!

Bogate în vitamina C și antioxidanți coacăzele negre ajută la stimularea sistemului imunitar, sunt un puternic antiinflamator, ajută la menținerea sănătății inimii și a ochilor.

Astfel că, vitamine, minerale și antioxidanți, toate sunt prezente în acest fruct minunat, oferindu-ne energia necesară pentru a face față stresului cotidian.

Curcubeu pe cerul gurii… plin de vitamine, parfumat, aromat, cu un gust combinat de dulce-acrișor, sucul de coacăze negre este o adevarată comoară pentru organism datorită conținutului generos de vitamina C, minerale și antioxidanți.

Sucul de cocăze pe care îl găsiți în oferta noastră este obținut din fructe proaspat culese din inima munților Apuseni și este o sursă excelentă de vitamina C, magneziu și vitamina A.

Despre Fructy

Povestea “Fructy” a început în primăvara anului 2013 pe Valea Fericirii, la poalele Muntelui Vlădeasa, într-o zonă unde turiștii sunt atrași de frumusețea sufletească a oamenilor și a locului și unde aerul curat este prezent în permanență oferind plantațiilor din această zonă toate beneficiile unor culturi naturale.

Ingrediente suc natural de coacaze

30% suc de coacaze cu pulpa, 70% suc de mere cu pulpa.

 

Obiectivul nostru

Prin acest produs ne dorim să aducem în atenția dumneavoastră toate beneficiile necesare unui stil de viață sănătos.

Acesta este un produs natural, realizat prin presare la rece și obținut din recolte românești, nu conține conservați, coloranți, adaos de apă sau zahăr sau alțe tipuri de aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc natural de coacaze”

S-ar putea să-ți placă și…