Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Smantana de casa, lactate Romosan, 250gr

Pret: lei9.50

Smantana de casa, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt ale...
SKU: 12049 Categorie: ID Produs: 5042

Descriere

Smantana de casa, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Unul dintre sotimentele de produse lactate pe care vi le punem la dispoziție este smântâna de casă.

Preparată în mod tradițional, după rețetă clasică, cu o textură fină și un gust plăcut, smântâna de casă este produsul ideal alături de celebrele sarmale, de ciorba de burtă, salată sau ciorba rădăuțeană sau alături de autentica mămăligă cu brânză.

Întinsă pe pită de casă aburindă această smântână este cea care te va duce înapoi în timp, în casa bunicilor de la țară.

Masa ta tradițional românescă va fi perfectă, iar tu vei impresiona negreșit orice oaspete care apreciază autenticitatea produselor tradiționale românești.

Obținută prin procesul de smântânire a laptelui de vacă fermentat natural, smântâna de casă produsă de lactate Romosan este ideală în bucătăria oricui, întregind gustul  preparatelor care au în componența lor grăsimi rezultate din produse lactate.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Ingrediente smantana de casa

Lapte poraspat de vaca, grasime 35%.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Informații suplimentare

Greutate 250 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Smantana de casa, lactate Romosan, 250gr”

S-ar putea să-ți placă și…