Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Afișez 1 - 16 din 23 de rezultate

În ciclul ei firesc, natura ne oferă o multitudine de fructe și plante de sezon atât de benefice organismului. Iar pentru că ne dorim să beneficiem cât mai mult timp de avantajele acestora asupra sănătății noastre, conservarea și păstrarea lor de la un sezon la altul a devenit un obicei care se perpetuează din generație în generație și care ține de abilitățile și priceperea fiecăruia. Siropurile din plante și fructe provenite din culturi controlate sau din culturi sălbatice regăsite în zone cu aer curat, sunt o variantă optimă prin care ne putem bucura zi de zi de beneficiile naturii.

În zilele toride de vară, în zilele în care petrecerile sunt vedete principale ale celor mici și celor mari sau în zilele pline de armonia și liniștea din sânul familiei, bucuria de a savura un suc alături de cei dragi întregeste aminitirile și devine o experiență de neuitat. Diversele arome te poartă cu gândul în călătorii în mijlocul naturii, oferindu-ți o stare revigorantă și energie pozitivă atât ție, cât și celor dragi.

La secțiunea “Siropuri” vă propunem o multitudine de sortimente de siropuri care mai de care mai aromate și mai interesante. Ne dorim să aducem pe mesele dumneavoatră cele mai variate gusturi ale fructelor și plantelor culese din natură, din locuri cu aer curat sau provenite din culturi sigure. Alegem cu cea mai mare atenție producătorii locali și ne asigurăm că aceștia implementează un proces de producție cât mai autentic astfel încât produsele oferite să beneficieze de cea mai bună calitate.

Savurează un pahar de suc alături de cei dragi și bucură-te de gustul fructelor de pădure, al fructelor de grădină, al plantelor aromatice sau al mugurilor de brad, al florilor de mac sau al petalelor de trandafiri. Bucură-te de un răsfăț binemeritat și încarcă-ți bateriile pentru întreaga zi.