Descriere
Sirop de coacaze negre
Minunatele coacăze negre, cele acrișoare dar de nădejde când vine vorba de nutrienți importanți pentru sănătatea noastră sunt acum în gama de produse oferite de noi sub formă de sirop.
Coacăzele negreu sunt des folosite în bucătăria tradițională sub formă de gemuri, compoturi, dulcețuri, siropuri sau pulbere.
Pe lângă multiplele beneficii ale consumului de coacăze negre, acest fruct de culoare închisă reprezintă și un foarte bun colorant natural.
De asemenea, coacăzele negre însoțesc cu succes diferite preparate culinare din carne, diferite brânzeturi sau deserturi, îmbogățindu-le gustul sau conferindu-le contrastul perfect.
Bogate în vitamina C și antioxidanți coacăzele negre ajută la stimularea sistemului imunitar, sunt un puternic antiinflamator, ajută la menținerea sănătății inimii și a ochilor.
Astfel că, vitamine, minerale și antioxidanți, toate sunt prezente în acest fruct minunat, oferindu-ne energia necesară în raport cu stresul cotidian.
Pentru zile pline de energie și bună dispoziție vă invităm să serviți alături de cei dragi un pahar de suc de coacaze negre.
Vă oferim o idee de a consuma sirop de coacaze negre într-un cocktail nonalcoolic sănătos și energizant
– 30 ml sirop de coacaze negre
-50 ml suc de pulpă de portocală
-gheață
-frunze de mentă
-un praf de scorțișoară
-apă plată sau apă minerală
Într-un pahar de 250 ml umplut cu gheață, se toarnă sirop de coacaze negre, sucul din pulpă de portocală și apa sau apa minerală în completare.
Se amestecă bine, apoi se asezonează cu frunze de mentă și cu o ploaie de praf de scorțișoară.
Ingrediente sirop de coacaze negre
Zahăr, apă, extract apos din coacăze negre, baton vanilie.
Mod de preparare sirop de coacaze negre
1 parte sirop si 6 parti apa sau dupa gust.
- Produs natural dupa o rețetă tradițională din fructe culese de pe Valea Sebeșului și Marginimea Sibiului.
- Nu conține conservanți.
Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.