Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Scrumbie de Dunare marinata

Pret: lei25.00

Scrumbie de Dunare marinata Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – scrumbie de Dunăre marinată. Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să ...
SKU: 12168 Categorie: ID Produs: 5598

Descriere

Scrumbie de Dunare marinata

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – scrumbie de Dunăre marinată.

Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipul de peștele pentru un timp îndelungat, iar macroul este sortimentul cel mai potrivit pentru acest procedeu.

Marinata de pește are avantajele unei măncări sănătoase, dietetice, ușoare și accesibile.

Scrumbia de Dunăre este unul dintre produsele din pește cele mai degustate și mai apreciate în Delta Dunării, fiind nelipsită de la toate ospețele pescărești din zonă.

Preparată după rețete vechi dunărești, moștenite prin viu grai de la cei care și-au petrecut viața între valuri și navoade unde timpul curge după ceasul sezoanelor de pescuit și după cotele Dunării, scrumbia este de departe vedeta meselor festive pe bază de pește și produse tradiționale din pește.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente scrumbie de Dunare marinata

Rondele de scrumbie (Alosa Pontica) 210 grame, otet din vin, sare, zahar, condimente (piper negru boabe, foi de dafin, ienibahar boabe, coriandru).

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

Informații suplimentare

Greutate 0.350 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scrumbie de Dunare marinata”

S-ar putea să-ți placă și…