Descriere
Deltaica vine in intampinarea noastra cu o gama de produse gastronomice pescaresti realizate pe baza retetelor traditionale deltaice, vechi de peste 100 de ani, cu resurse din Delta Dunarii si Marea Neagra, capturate responsabil, cu respect pentru natura.
Sardeluta marinata in ulei are la origine o reteta straveche mediteraneana pe care pescarii lipoveni din Sulina au preluat-o de la negustorii greci din zona si au adaptat-o la ingredientele din zona.
Pentru a imbunatati reteta au inlocuit hamsia din Marea Egee cu binecunoscutul sprot, denumit Kiulca, peste autohton care se gasea din belsug in Marea Neagra, capturat la talienele marine, iar la marinare in loc de zeama de lamaie au folosit ulei de floarea soarelui si condimente precum: boabe de piper negru, foi de dafin, boabe de ienibahar si coriandru.
Sprotul din Marea Neagra este un peste pelagic de dimensiuni mici, aproximativ 8 cm, si este o sursa excelenta de Omega 3, vitamina D si B12.
Produsul nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi.
Ingrediente: sprot eviscerat si decapitat 78.8%(sprattus sprattus), condimente, sare, otet din vin, vin alb Aligote 0.6%, zahar, ulei vegetal de floarea soarelui 20%, boabe de piper negru, foi de dafin, boabe de ienibahar si coriandru.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.