Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Sardeluta marinata in ulei

Pret: lei8.00

Sardeluta marinata in ulei Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – sardeluta marinata in ulei . Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să pă...
SKU: 12076 Categorie: ID Produs: 5211

Descriere

Sardeluta marinata in ulei

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – sardeluta marinata in ulei .

Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipul de peștele pentru un timp îndelungat, iar sardelele sunt unul dintre sortimentele de pește cel mai potrivit pentru acest procedeu.

Marinata de pește are avantajele unei măncări sănătoase, dietetice, ușoare și accesibile.

Sardeluța marinată în ulei are la origine o rețetă străveche mediteraneană pe care pescarii lipoveni din Sulina au preluat-o de la negustorii greci din zonă și au adaptat-o la ingredientele din locale.

Pentru a îmbunătăți reteta, localnicii au înlocuit hamsia din Marea Egee cu binecunoscutul șprot, denumit Kiulca, un tip de pește autohton care se găsea din belșug în Marea Neagră, capturat la talienele marine, iar la marinare în loc de zeamă de lămâie au folosit vinuri albe seci, dobrogene, în amestec cu oțet din vin.

Șprotul din Marea Neagră este un pește pelagic de dimensiuni mici, aproximativ 8 cm, și este o sursă excelentă de Omega 3, vitamina D și B12.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente sardeluta marinata in ulei

Sprot eviscerat și decapitat 78.8% (sprattus sprattus), condimente, sare, oțet din vin, vin alb Aligote 0.6%, zahăr, ulei vegetal de floarea soarelui 20%, boabe de piper negru, foi de dafin, boabe de ienibahar și coriandru.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

Produs atestat traditional

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

Informații suplimentare

Greutate 0.165 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sardeluta marinata in ulei”

S-ar putea să-ți placă și…