Livrăm Luni – Duminica 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute de la plasare comenzii!
Inchide
Strada Eroilor Nr. 400/4/5, Floresti, Cluj

Salata cu icre de stiuca

Pret: lei13.50

Deltaica vine in intampinarea noastra cu o gama de produse gastronomice pescaresti realizate pe baza retetelor traditionale deltaice, vechi de peste 100 de ani, cu resurse din Delta Dunarii si Marea Neagra, capturate responsabil, cu respect pentru natura....

2 în stoc

SKU: 12074 Categorie: Product ID: 5189

Descriere

Deltaica vine in intampinarea noastra cu o gama de produse gastronomice pescaresti realizate pe baza retetelor traditionale deltaice, vechi de peste 100 de ani, cu resurse din Delta Dunarii si Marea Neagra, capturate responsabil, cu respect pentru natura.

Salata cu icre este produsul cel mai reprezentativ al Deltei Dunarii, fiind nelipsita de la toate ospaturile pescaresti din zona, preparate dupa retete vechi dunaresti, mostenite prin viu grai de la cei care si-au petrecut viata intre valuri si navoade unde timpul curge dupa ceasul sezoanelor de pescuit si cotele Dunarii.

Reteta la origine este una greceasca, si anume taramasalata, si a fost pusa in valoare de populatia greceasca din zona Dobrogei, dar fiind adaptata asemenea si altor produse la ingredientele locale, care se gaseau din abundenta in zona.

Reteta a fost preluata si imbunatatita de locuitorii Deltei, in special a locuitorilor din Sulina, Tulcea, Sf. Gheorghe si Chilia.

Reteta nou adaptata este net superioara ca si savoare retetei initiale.

Produs atestat IGP.
Produsul nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi.
Cantitate de icre 29%.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Salata cu icre de stiuca”

S-ar putea să-ți placă și…