Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Rapane marinate in ulei picant

Pret: lei13.90

Rapane marinate in ulei picant Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – rapane marinate in ulei picant. Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau ...
SKU: 12083 Categorie: ID Produs: 5223

Descriere

Rapane marinate in ulei picant

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – rapane marinate in ulei picant.

Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipul de peștele pentru un timp îndelungat, iar rapanele sunt sortimentul cel mai apreciat de către cunoscători.

Rapanele marinate sunt produsele cele mai ravnite din Delta Dunarii, fiind nelipsite de la toate ospaturile pescaresti din zona, preparate dupa retete vechi dunaresti, mostenite prin viu grai de la cei care si-au petrecut viata intre valuri si navoade unde timpul curge dupa ceasul sezoanelor de pescuit si cotele Dunarii.

Marinata de pește sau fucte de mare are avantajele unei măncări sănătoase, dietetice, ușoare și accesibile.

Rapana este un melc marin, comestibil, vestit pentru carnea albă, fragedă și foarte gustoasă, cu o textură fină și delicată.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente rapane marinate in ulei picant

Rapane fără cochilie 57.9% (Rapana Venosa), ulei vegetal de floarea soarelui 39.4%, boia de ardei iute/dulce, oțet din vin, zahăr, sare, boabe de piper negru, boabe de coriandru, boabe de ienibahar.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0.165 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rapane marinate in ulei picant”

S-ar putea să-ți placă și…