Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan

Pret: lei14.99

Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan Într-un timp foarte scurt salatele “Tăt Normal” au devenit îndrăgite de toată lumea, atât de gurmanzi sau de iubitorii de carne, cât și de vegetarieni și vegani, atât de adulți, cât și de...
SKU: 12113 Categorie: ID Produs: 5392

Descriere

Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan

Într-un timp foarte scurt salatele “Tăt Normal” au devenit îndrăgite de toată lumea, atât de gurmanzi sau de iubitorii de carne, cât și de vegetarieni și vegani, atât de adulți, cât și de copii, atât de băcăniile și restaurantele cu care brandul a încheiat parteneriate de colaborare, cât și de diversele persoane care au avut pur și simplu curiozitatea să testeze produsele până acum.

Unul dintre preparatele din povestea Tăt Normal este “Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan”.

Această salată de somon afumat este de departe preferata celor care iubesc algele marine și carnea de somon.

Aromele, texturile și gusturile se îmbină în acest preparat în cel mai potivit mod cu putință, oferindu-ne o experiență culinară la care ne vom dori să ne întoarcem iar și iar.

Așa cum arată și promisiunea de brand, salata marinată de alge marine cu somon, morcovi și susan este realizată după o rețetă de suflet din Basarabia, cu grijă și atenție pentru sănătate și din produse finite de foarte bună calitate.

Savurați acestă salată artizanală și naturală fără grijă, este facută să fie și gustoasă și arătoasă și sănătoasă.

Ne vom bucura mult dacă ne veți trimite un mesaj în care să ne spuneți părerea dumneavoastră despre produs.

Despre Tăt Normal

“Tăt Normal” pregătește salate artizanale proaspete în marinade aromate, punând în valoare legumele românești prin rețetele tradiționale, de suflet, învățate în Basarabia.

Început ca un business de familie îndrăzneț sub numele “Ograda cu legume”, în anul 2015 și devenit “Tât Normal” cu 6 ani mai târziu, grație unui rebranding inspirat, ales la timpul potrivit de către specialiști dedicați și creativi.

“Tat Normal” vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de sortimente de salate de legume pregătite în stil moldovenesc, în marinate autentice și prezentate impecabil.

Brandul îmbină cu succes calitatea produsului tradițional și sănătos, cu povestea sinceră și simplă a unei afaceri de familie cu un viitor șigur și prestigios și ne promite o poveste culinară îmbietoare și de excepție.

Ingrediente “Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan”

Alge de mare (50%), somon afumat (25%), morcov (15%), susan (2%), ulei de floarea soarelui, sare, zahăr, oțet, condimente.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.200 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povestea Algelor Vrajite cu somon, morcov si susan”

S-ar putea să-ți placă și…