Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Reduceri!

Pivnita Savu, Traminer Roz, alb, sec

Pret: lei37.99

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un ...
SKU: 1648 Categorii: , ID Produs: 3767

Descriere

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Traminer-ul nostru este dedicat celor care cauta experienta unui vin enigmatic, impetuos, corpolent si plin de savoare pe final.

Aciditatea este într-un echilibru greu de întâlnit si este usor presarat cu note minerale datorita solului în care se gaseste aici la noi. Recoltat manual de pe vite de vie cu vârsta de peste 40 de ani.

Ganditi-va la traminer-ul nostru ca la cel mai romantic moment. Aromele delicate ale petalelor de trandafir sunt bine echilibrate iar vinul exprima dragoste picatura cu picatura.

Aciditatea armonioasa, culoarea intensa si nivelul potrivit de alcool, reflecta perfect imaginea povestii de dragoste dintre voi în fiecare pahar de vin SAVUrat împreuna.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pivnita Savu, Traminer Roz, alb, sec”

S-ar putea să-ți placă și…