Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Reduceri!

Pivnita Savu, Sauvignon Blanc, alb, sec

Pret: lei37.99

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un ...

5 în stoc

SKU: 1645 Categorii: , ID Produs: 3758

Descriere

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Este chemarea spre a explora climatul racoros al Transilvaniei exact de la poalele Apusenilor.

Este un vin foarte racoritor cu o aroma patrunzatoare si autentica, fiind cultivat în Transilvania am reusit sa captam toate aromele varietale ale acestuia în timp ce aciditatea am pastrat-o ridicata. Este fara îndoiala cel mai proaspat membru al familiei.

Când am început sa lucram la noul nostru Sauvignon Blanc, am luat în considerare fiecare element care defineste un vin. Apoi ne-am provocat sa gasim cel mai interesant mod de a reda fiecare dintre aceste elemente. Am venit cu ceva ce ofera un argument destul de puternic împotriva a ce este considerat normal.

Sauvignon-ul nostru Blanc este dedicat celor care cauta experienta unui vin sec, cu miros patrunzator si postgust lung, foarte aromat si extrem de proaspat. Note usor aromate, foarte expresiv si mineral.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pivnita Savu, Sauvignon Blanc, alb, sec”

S-ar putea să-ți placă și…