Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Pivnita Savu, Riesling Italian, alb, demisec

Pret: lei40.00

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un ...
SKU: 1644 Categorie: ID Produs: 3755

Descriere

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Il vino che ami.
Der Wein, den du liebst.
Indiferent de origine, suntem siguri ca aici pe valea Muresului, scaldat în reflexiile apei si asezat pe deal latin, acesta se simte mai bine ca niciodata – noi îl numim Riesling de Ciumbrud.

Recoltat manual de pe vite de vie cu vârsta de peste 40 de ani. Note usor aromate, foarte expresiv si mineral.

Riesling-ul nostru este dedicat celor care cauta experienta unui vin rasat, cu arome minerale, miros puternic floral si un gust care îmbina mierea, ananasul si piersica. Acesta reflecta cel mai fidel caracterul solului.

Riesling-ul de Ciumbrud este renumit în întreaga lume. In anul 1861 acesta s-a clasat pe locul doi, imediat dupa un mare Riesling de pe Valea Rhinului, la un mare concurs organizat la acea vreme.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pivnita Savu, Riesling Italian, alb, demisec”

S-ar putea să-ți placă și…