Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Pivnita Savu, Feteasca Regala, alb, sec

Pret: lei40.00

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un ...
SKU: 1640 Categorie: ID Produs: 3717

Descriere

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Feteasca Regala este un soi de struguri nascut în inima Transilvaniei, aparut relativ recent si foarte apreciat de toata lumea.

Este un vin dedicat celor care cauta experienta unui vin usor ierbat, cu gust puternic de mar verde, aciditate simtitoare, alcool echilibrat si usor cu parfum de flori de câmp. Recoltat manual de pe vite de vie cu vârsta de peste 40 de ani.

Patru zeci de ani de istorie, locul în care vechile vite de vie cresc usor si încet, pare a fi alegerea ideala. Cautarea noastra pentru complexitate si caracter unic poate fi realizata numai prin vinificare personalizata.

Acesta Feteasca Regala atinge echilibrul corect între profunzime si puritate, rezultând într-o compozitie sofisticata care se trage dintr-o prospetime exceptionala.

Cel mai potrivit mod de a experimenta terroir-ul podgoriei noastre este prin Feteasca Regala.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

S-ar putea să-ți placă și…