Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Pivnita Savu, Duchess of Transylvania, roze, demidulce

Pret: lei55.00

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un ...

Stoc epuizat

SKU: 1646 Categorie: ID Produs: 3761

Descriere

„Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Pentru cei care apreciaza raritatea în forma sa cea mai autentica, familia noastra introduce Duchess Of Transylvania, o creatie cu adevarat singulara.

Este capabilia sa îndeplineasca o viziune atât de ambitioasa, invocând atât mostenirea, cât si destinul pentru a crea cea mai pura reprezentare a raritatii.

În tinutul vinului alb, cu cele mai vechi mosii din regiune, plantatiile noastre luxuriante sunt locul unde începe povestea noastra, locul de nastere al celei mai iubite ducese. Capturând rosul strugurilor de Cabernet Sauvignon în eleganta reflexiilor, am reusit sa aducem la viata minunata ducesa de Transilvania.

Duchess of Transylvania este întruparea dorintei de a îndrazni. Este neînblânzita, enigmatatica si eleganta la fel ca si tinutul din care a luat nastere.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pivnita Savu, Duchess of Transylvania, roze, demidulce”

S-ar putea să-ți placă și…