Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Pivnita Savu, Chardonnay, alb, sec

Pret: lei40.00

“Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia. Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu. Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de...
SKU: 1641 Categorie: ID Produs: 3749

Descriere

“Pivnita Savu” este o crama de familie care cultiva cele mai bune parcele cu vita de vie din Ciumbrud, Alba Iulia.

Recolteaza și prelucreaza manual fiecare strugure pâna la cel mai fin detaliu.

Prin darul lui Dumnezeu, în Ciumbrud beneficiem de un pământ special, de o dispunere cardinală a dealurilor cu expunere prelungită la soare. Ne bucurăm, totodată, de protecția împotriva vânturilor reci și uscate, datorită munților Apuseni, care ne crează un microclimat special, dar și un peisaj inedit. Aici, vârful muntos Pleașa, poziționat in fața plantațiilor, își are identica reflexie în vârful dealului din spatele plantațiilor noastre.

Plantațiile cu viță de vie îmbracă maiestuos dealurile bine orientate ale Ciumbrudului, realizând un peisaj inegalabil. Suprafața cu viță de vie plantată aici depășește 250 de hectare. Majoritatea vițelor de vie depășesc vârsta de 40 de ani, ceea ce conferă personalitate și notorietate vinurilor.

Chardonnay-ul nostru este dedicat celor care cauta experienta unui vin echilibrat, cu note citrice si bogat în continut. Acesta este cel mai simplu mod de a ne cunoaste.

Un Chardonnay accesibil, modern, complet aromat, care prezinta caracteristicile regionale clasice ale Transilvaniei.

In tinutul vinului alb, cu cele mai vechi mosii din regiune, plantatiile noastre luxuriante sunt locul unde incepe povestea noastra. Avem responsabilitatea de a reda amprenta locului in care ne-am nascut in fiecare sticla de vin care ne poarta semnatura.

Suntem aici sa cinstim pe cei care resping conformitatea si traiesc dupa propriile conditii. Pentru inovatori, visatori, nonconformisti si mai ales pentru cei care au curajul sa indrazneasca.

Patru zeci de ani de istorie, locul in care vechile vite de vie cresc usor si incet, pare a fi alegerea ideala.

Cautarea noastra pentru complexitate si caracter unic poate fi realizata numai prin vinificare personalizata.

Informații suplimentare

Greutate 0.750 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pivnita Savu, Chardonnay, alb, sec”

S-ar putea să-ți placă și…