Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Pastrama de crap argintiu afumata

Pret: lei14.90

Pastrama de crap argintiu afumata Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – pastrama de crap argintiu afumata. Pastrama este un procedeu de conservare a cărnii de pește cu ajutorul ...

Stoc epuizat

SKU: 12085 Categorie: ID Produs: 5227

Descriere

Pastrama de crap argintiu afumata

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – pastrama de crap argintiu afumata.

Pastrama este un procedeu de conservare a cărnii de pește cu ajutorul căreia se evidențiază și se păstrează aromele și calitatea produsului.

Carnea de pește lăsată câteva zile în saramură și condimentată cu condimente speciale se lasă la zvântat și uscat.

Prin această metodă, peștele își păstrază gustul curat pentru o lungă perioadă de timp.

Rețeta se compune din fileuri de pește proaspăt și dezosat, petrecute printr-un amestec de mirodenii și plante aromatice dintre care se evidențiează gustul de usturoi temperat de aroma de cimbru.

Pastrama de crap argintiu este excelentă dată la grătar înainte de servire, alături de mujdei de usturoi și mămălig sau pâine proaspăt scoasă din cuptorul de lut.

Acest produs îmbogățește orice masă de pește sau este vedeta incontesatbilă a meselor festive pe bază de pește.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente pastrama de crap argintiu afumata

File de crap sălbatic 94.25%, dezosat, depielat, sare, usturoi, boia de ardei iute/dulce și cimbru.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pastrama de crap argintiu afumata”

S-ar putea să-ți placă și…