Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Natural Candles, pachet motive traditionale cu 3 lumanari

Pret: lei160.00

Lumânările Natural Candles sunt realizate manual din ceară naturală de albine de cea mai buna calitate, filtrată și purificată, iar fitilul este din bumbac. Lumanarile Natural Candles sunt 100% naturale, iar pentru cele colorate sunt folosite doar ...
SKU: 12218 Categorie: ID Produs: 5736

Descriere

Lumânările Natural Candles sunt realizate manual din ceară naturală de albine de cea mai buna calitate, filtrată și purificată, iar fitilul este din bumbac.

Lumanarile Natural Candles sunt 100% naturale, iar pentru cele colorate sunt folosite doar coloranți naturali, precum extract de sfeclă roșie, de ardei, de clorofilă. Astfel arderea lor nu elimină în aer substanțe nocive așa cum rezultă din arderea lumânărilor cu conținut de parafina.

Vasele Ceramice sunt concepute de către Natural Candles și sunt realizate și pictate manual de către meșteri populari, specializați în ceramică-olărit din zona Horezu. O zonă cu tradiție de mii de ani în arta olăritului. Din 2012, acest meșteșug fiind inclus în patrimoniul UNESCO.

Unui vas ceramic, pentru a ajunge de la lut la forma finală, îi sunt necesare aproximativ 10 zile pentru modelare, finisare, ardere, pictare si uscare.

Beneficii rezultate din utilizarea lumânărilor din ceara de albină:

  • Purificare aer

Odată aprinse, lumânările din ceară de albine produc ioni negativi, care neutralizează poluanții din aer, curățându-l. Astfel, aceste lumânări ajută la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplăcute, a sporilor de mucegai și a altor alergeni, purificând atmosfera din încăpere și ameliorând simptomele de astm și alergii respiratorii. În acest mod, lumânările protejează sistemul respirator prin inspirarea aerului astfel purificat.

  • Relaxare

Mirosul natural, ușor dulceag, al cerii de albine poate induce o stare de relaxare, fără să copleșească simțurile cu parfumuri artificiale intense, asa cum se întâmplă în cazul altor tipuri de lumânări.

  • Nu irită sistemul respirator

Lumânările din ceară de albine nu produc fum aproape deloc și absolut niciun pic de funingine. Dacă aprinzi o lumânare din parafină, cu siguranță ai observat o substanță negricioasă ridicându-se din dreptul flăcării. Aceasta este funinginea, care se depune pe pereți și pe mobilier, iritând totodată și sistemul respirator. Lumânările aprinse în zone în care se formează curent de aer emană chiar și mai multă funingine.

Pachetul contine: un vas de lut, pictat (motive traditionale) si realizat manual si trei lumanari din ceara naturala de albine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural Candles, pachet motive traditionale cu 3 lumanari”

S-ar putea să-ți placă și…