Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

In sah, nebunul este acea piesa care nu se poate misca drept si simplu. Pentru orice punct in care isi doreste sa ajunga trebuie sa faca zig-zaguri. El nu este un simplu pion usor dispensabil, datorita faptului ca sunt putini. Ca noi toti in lumea de azi. Una din frumusetile nebunului fiind curajul de a traversa lumea dintr-un colt in altul.

Nebunia e frumoasa si depreciata, cu toate ca multi oameni cu idei genial au fost considerati nebuni, insa azi cu greu ne-am putea imagina viata fara inventile lor sau ideile lor nebunesti.

Ne consideram novici in nebunia afacerilor, dar avem un curaj nebun sa incercam proiectul in care credem cu atata tarie.

Diferiti! Ana- mama de 2 baieti, Valdenis – calator prin lume din Rosia Montana pana in SUA si inapoi si Sebastian- workaholic fara weekend. Crestin, agnostic si ateu (speram ca nu incurabil 😊 ). De varste nu va putem spune nimic sa nu o suparam , dar cu toii suntem tineri in suflet. Din dorinte diferite: de a lupta cu propria nesiguranta, de a schimba lumea in care a copilarit sau a creea o lume mai buna in muntii unde s-a mutat, am ajuns la acest proiect Black by 104. A fost un drum cu serpentine spre stanga si dreapta, pe linii albe si negre deopotriva. Singuri pana la un punct, impreuna dupa ce ne-am intersectat, caci in Romania intotdeauna “a tunat si i-a adunat”. Suntem tineri romani care incearca sa faca ceva. Ceva frumos, durabil si cu impact asupra comunitatii noastre.

Fiind 3, este de inteles faptul ca de multe ori in procesul de creeare , ne simtim ca intr-o casa de nebuni. De ce? Pentru ca un perfectionist, care are atu-ul de a avea “2 maini drepte” ne face viata si mai grea in momentele critice (recunoastem insa ca de cele mai multe ori simtim recunostiinta pentru aceasta calitate). Optimismul incurabil poate fi picatura chinezeasca atunci cand vestile nu sunt cele dorite si tot ce iti doresti este o pauza in care sa urli si sa-ti ineci amarul, pentru a putea depasi momentul si a merge mai departe (insa nimic nu e amar si negru…..always must see the bright side 🤩). Deci va puteti inchipui cat de greu ii este eficientului din echipa, pentru care totul este foarte simplu: punct ochit -> punct lovit! Ne gandim, analizam, notam si executam. Practic, fara a pierde vremea cu teoriile conspirationiste ale bolobocului, caci doar Dumnezeu e perfect, in plus taskurile de pe ordinea de zi trebuie bifate toate si avem multe de facut.

Diferiti nu inseamna automat tabere adverse, in cazut 104, diferiti inseamna o echipa diversa care poate surprinde din cat mai multe perspective.

Asta in cazul in care va gandeati de unde ideea nebunului ca si logo al acestui proiect. Vorbim evident de doza fireasca de nebunie, care ajuta la studierea lucrurilor si a ideilor in care lumea nu crede pana nu simte efectul pozitiv a acestora.

Lozinca pe care o auzim de multi ani este “Traim intr-o lume nebuna!”. Dar oare pentru ca este condusa de nebuni sau pentru ca este un moment propice pentru nebunii pozitive care pot schimba lumea in bine?

Asteptam parerea ta! Haideti sa gasim un plan nebunesc de a face o lume mai buna pentru noi toti!

Adauga comentariu