Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Marinata lipoveneasca

Pret: lei15.90

Marinata lipoveneasca Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – marinata lipoveneasca. Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să...
SKU: 12080 Categorie: ID Produs: 5218

Descriere

Marinata lipoveneasca

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – marinata lipoveneasca.

Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipul de peștele pentru un timp îndelungat, iar marinata lipoveneasca cu specificul ei, este unul dintre sortimentele de pește cu un gust aromat, textură moale și o savoare aparte.

Produsul este realizat după o rețetă veche a pescarilor ruși-lipoveni, strămutată de la gurile Donului la gurile Dunării, odată cu sosirea acestora pe meleagurile noastre românești.

Rețeta inițială a reprezentat o modalitate de valorificare a speciilor considerate la acea vreme inferioare cum ar fi plătica, roșioara și carasul, printr-o metodă de preparare inedită – prăjirea și apoi marinarea cărnii de pește după rețete proprii lipovene.

Prin această metodă se facilitează macerarea rapidă a oaselor de pește, remarcându-se un gust unic prin combinarea aromei de pește prăjit împreună cu gustul specific al  selecției speciale de condimente.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente marinata lipoveneasca

Rondele din pește prăjit 54% (babușcă și caras), ulei de floarea soarelui, apă, oțet din vin, sare, zahăr, boabe de piper negru, foi de dafin, boabe de ienibahar, boabe de coriandru.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marinata lipoveneasca”

S-ar putea să-ți placă și…