Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Macrou marinat

Pret: lei14.00

Macrou marinat Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – macrou marinat. Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau s...
SKU: 12079 Categorie: ID Produs: 5217

Descriere

Macrou marinat

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – macrou marinat.

Marinarea este una dintre modalitățile prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipul de peștele pentru un timp îndelungat, iar macroul este sortimentul cel mai potrivit pentru acest procedeu.

Marinata de pește are avantajele unei măncări sănătoase, dietetice, ușoare și accesibile.

Macrou marinat este produsul cel mai degustat în Delta Dunării, fiind nelipsit de la toate ospețele pescărești din zonă.

Preparat după rețete vechi dunărești, moștenite prin viu grai de la cei care și-au petrecut viața între valuri și navoade unde timpul curge după ceasul sezoanelor de pescuit și după cotele Dunării, macroul marinat, tăiat rondele, este de departe vedeta meselor festive.

Acest produs este ideal folosit în rețetele de salate pe bază de pește marinat sau în componența platourilor cu diferite sortimente de pește.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente macrou marinat

Rondele de macrou 65.7% (Scomber Scombrus), sare, oțet din vin, zahăr, boabe de piper negru, foi de dafin, boabe de ienibahar și coriandru.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

Informații suplimentare

Greutate 0.350 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Macrou marinat”

S-ar putea să-ți placă și…