Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Jumere, carmangeria Fratii Suciu

Pret: 19.6 - 22.75 lei
Cantitate: 300 - 350gr
Pret per kg: 65 lei

Despre jumere, carmangeria Fratii Suciu La Carmangeria Frații Suciu găsim astăzi o gamă diversificată de produse preparate din carne provenită de la animale crescute cu multă grijă în ferma proprie. Unul dintre aceste produse sunt jumerele de p...
SKU: 11992 Categorie: ID Produs: 4725

Descriere

Despre jumere, carmangeria Fratii Suciu

La Carmangeria Frații Suciu găsim astăzi o gamă diversificată de produse preparate din carne provenită de la animale crescute cu multă grijă în ferma proprie.

Unul dintre aceste produse sunt jumerele de porc.

Rezultat al topirii bucăților de carne rezultate din urma tranșării cărnii, a grăsimii sau a seului, jumerele de porc se numără printre cele mai autentice produse românești.

Realizate după o rețetă proprie care îmbină perfect timpul termic de expunere și modalitatea specifică de răcire, jumările de porc de la Carmangeria Frații Suciu sunt un produs ideal destinat platourilor reci și a celebrei tartine cu jumere și untură.

Cu siguranță nu veți da greș cu acest produs atunci când doriți să vă impresionați oaspeții cu o masă autentic românească.

Vă propunem să încercați acest produs și se ne lăsați un comentariu în care să ne spuneți părerea dumneavoastră.

Vă invităm, de asemenea, să gustați și celelalte preparate ale noastre provenite din animale crescute la țară, realizate după o rețetă tradițională din Săsciori, cu ingrediente 100% naturale.

Despre carmangeria Fratii Suciu

Povestea Carmangeria Frații Suciu a pornit în anul 2014 din pasiune pentru preparate de cea mai bună calitate și din dorința de a oferi clienților cea mai bună alternativă a preparatelor din carne.

Inițiată ca o mică afacere de familie carmangeria a ieșit pe piață cu două rețete, una de cârnați și un sortiment de salam, ambele preparate după o veche tradiție din Săsciori, județul Alba, învățată în curtea lui Bogdan Moisii, gospodar autentic și priceput.

Aceste două produse din carne aveau sa fie începutul pentru ceea ce acum reprezintă una dintre cele mai complexe carmangerii din zonă.

Despre Fratii Suciu

Cei doi frati, Andrei și Vasile Suciu, și-au dorit să aducă un plus de calitate în comunitatea în care trăiesc și au reușit pe deplin, cu răbdare și pasiune, atenție la detalii și hărnicie.

Au îmbinat cu succes tradiția preparării cărnii, cu multă muncă, cu seriozitate și respect pentru clienți cu scopul clar de a oferi produse autentice românești, cu ingrediente 100% naturale.

Ingrediente jumere

Slanina cruda de porc taiata cuburi, condimentata cu ceapa rosie si fire de usturoi verde.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jumere, carmangeria Fratii Suciu”

S-ar putea să-ți placă și…