Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Astazi vi-l vom prezenta pe Cristian Gherle. Este omul din spatele brandului Fructy.

Suntem vecini in muntii Apuseni. Un tanar cu zambetul pe buze tot timpul, care emana o energie pozitiva oricat de intunecat ar fi cerul.

Produsele lui ne-au cucerit fara cale de intoarcere. Pentru noi, sucurile Fructy au devenit un obicei sanatos si revigorant in zilele reci de iarna.

Am decis sa stam la o poveste cu Cristian, sa aflam mai multe despre el si ceea ce face:

“Povestea nostră a început în primăvara anului 2013 pe Valea Fericirii la poalele Muntelui Vlădeasa, într-o zonă unde turiștii sunt atrași de frumusețea sufletească a oamenilor și a locului.

Aflându-ne într-o zonă la aproximativ 1000 m altitudine am decis să înființăm o plantație de arbuști fructiferi. Pasiunea noastră pentru fructele de pădure a crescut liberă și am ajuns la o suprafață de 3 hectare. Am mers mai departe, astfel încat în anul 2017 am creat Fructy, o fabrică de procesare fructe care pentru noi înseamnă culoare, miresme și toată dragostea noastră față de natură. Am pus în ea multă energie și mult entuziasm.” Acestea au fost primele lui cuvinte. O introducere in viata lui de basm.

Black by 104: Ce meserie aveti la baza? 

De profesie sunt inginer silvic, dar nu lucrez in domeniu. Am absolvit facultatea de Horticultura din cadrul USAMV CLUJ.

Black by 104: Va amintiti momentul exact in care ati simtit pentru prima data dorinta de a face ceea ce faceti? Exista o persoana care v-a influentat? 

Dorinta de a cultiva fructe si mai apoi sa le si procesam sub diferite forme a aparut in perioada facultati. Prima noastra activitate in domeniul agricol a aparut in anul 2013 cand am infiintat prima plantatie de arbusti fructiferi. Mai apoi, in anul 2017 am pus bazele unei mici fabrici de sucuri naturale.

Black by 104: Care este programul unei zile obisnuite? Va acordati o zi de repaus total? 

O zi de munca obisnuita incepe dimineata la ora 8 si se sfarseste seara…nu am un program fix deoarece fac totul cu mare placere, iar atunci cand faci ceva ce iti place nu mai simti nici oboseala nici problemele care le intampini zilnic. Ziua de repaus total este duminica.

Black by 104: Care este cel mai mare succes de care v-ati bucurat sau cea mai mare reusita? 

Cel mai mare succes este ca am reprezentat Romania la cea de a 7 a editie a Congresului Tinerilor Fermieri Europeni de la Bruxelles.

https://cluj24.ro/daniel-buda-ambasador-al-unei-fabrici-de-sucuri-din-cluj-sucurile-se-produc-cu-ajutorul-practicilor-prietenoase-cu-mediul-94209.html

Black by 104: Aveti o placere vinovata? (guilty pleasure) 

Placerea noastra este de a veni spre clienti nostri cu produse 100% naturale. Punem pret pe calitate si dorim sa oferim cele mai bune produse.

Black by 104: Care a fost cel mai dificil moment in afacere? Cum l-ati depasit? Ce va determinat sa nu renuntati? 

Cel mai greu moment l-am simtit cand a venit pandemia, dar am avut mare incredere in noi, ne-am adaptat foarte repede cerintelor impuse si am reusit sa trecem peste acesta problema.

Black by 104: Care este cea mai placuta etapa?

Etapa cea mai frumoasa este cea a colectari fructelor, deoarece sunt toata ziua in natura.

Black by 104: Care este mancarea cu care ati putea trai pentru restul vietii? 

Nu am preferinte la mancare, dar mananc cat mai sanatos si doresc ca si clientilor nostri sa le oferim acelasi lucru prin produsele noastre.

Black by 104: Care vi se pare cel mai frumos loc din Romania?  

Cel mai frumos loc este ACASA la RISCA, locul unde m-am nascut, am copilarit si unde imi petrec aproape tot timpul.

Black by 104: Ce sfaturi ati da celor care isi doresc sa devina producatori locali certificati sau sunt la inceput de drum? 

Sfatul meu este sa faca ceea ce isi doresc ei cu adevarat, sa aiba increde si speranta. Sa trateze totul cu mult profesionalism si sa nu renunte niciodata la visul lor!

Nu i-am rapit mai mult timp, deoarece munca nu ia niciodata sfarsit, iar noi dorim sa-l ajutam, nicidecum sa-l incurcam. Dar cu el ne vom mai intalni si vom povesti mai multe. Daca iti doresti sa afli ceva anume de la Cristian scrie-ne cu curaj in rubrica de comentarii, iar noi o vom transmite.

Adauga comentariu