Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Povestea Carmangeriei Fratilor Suciu a inceput in 2014 ca o mica afacere de familie. O reteta de carnati si un sortiment de salam, preparate dupa o traditie veche din Sasciori, invatata in curtea lui Bogdan Moisâi, aveau sa fie inceputul pentru ceea ce acum reprezinta una dintre cele mai complexe carmangerii din zona. Cei doi frati, Andrei si Vasile Suciu, si-au dorit sa aduca un plus de calitate in comunitatea in care traiesc. Si au reusit. Au imbinat traditia cu multa munca, cu seriozitate si respect pentru client pentru a oferi produse autentice romanesti, cu ingrediente 100% naturale. La Carmangeria Fratii Suciu gasim astazi o gama diversificata de produse preparate cu carne din ferme locale.

  1. Ce meserie aveti la baza? 

Macelar. Fac parte din categoria de oameni norocosi, care au stiut de la inceput ce isi doresc sa lucreze 🙂

2. Va amintiti momentul exact in care ati simtit pentru prima data dorinta de a face ceea ce faceti? Exista o persoana care v-a influentat? 

Momentul este situat inainte de anii `90, iar persoana care m-a influentat este Bogdan Moisâi, acelasi Bogdan despre care puteti citi si in povestea noastra, a Carmangeriei Frantilor Suciu.

3.Care este programul unei zile obisnuite? Va acordati o zi de repaus total? 

O zi obisnuita de munca are 8 ore minim, iar in lipsa unui volum neobinuit de munca, Duminica este ziua noastra de repaus.

     4. Care este cel mai mare succes de care v-ati bucurat? 

Deschiderea in sine a acestei carmangerii este cea mai mare reusita. Am fost foarte fericit cand fratele meu m-a anuntat ca imi va fi alaturi si vom deschide impreuna afacerea.

     5. Cum va relaxati atunci cand va simtiti obositi? Cand simtiti ca nu mai puteti? 

Noi, fratii Suciu, suntem neobositi sau cel putin asa ne place sa spunem 🙂 Eu, personal, ma relaxez gospodarind in jurul casei pentru ca mereu este ceva de facut, fie de tuns iarba, fie de maturat zapada.

      6. Aveti o placere vinovata? (guilty pleasure) 

Pot spune ca sunt un impatimit al cafelei si al dulciurilor.

      7. Care a fost cel mai dificil moment in afacere? Cum l-ati depasit? Ce va determinat sa nu renuntati? 

Au fost foarte multe momente dificile. Nu am fost dintre cei norocosi care au inceput, totul a mers ca pe roate si am tot urcat sus sus sus. De multe ori ne-am gandit sa renuntam, dar…… de fiecare data ne dadeam seama ca nimic altceva nu ne-ar face fericiti si impliniti pe plan profesional, astfel ca de fiecare data, indiferent din ce unghi analizam situatia, pasiunea invingea ratiunea. Iar acum am ajuns in punctul in care pot spune sincer „Ma bucur ca mi-am urmat pasiunea”.

      8. Care este cea mai placuta etapa?

Promovarea brandului nostru. In primul rand pentru ca suntem foarte mandrii de el si ne place sa povestim despre ce facem noi si in al doilea rand pentru ca avem oportunitatea de a cunoste oameni. Romanii sunt oameni frumosi si ne sunt dragi. Asa ca voi 🙂

       9. Care este mancarea cu care ati putea trai pentru restul vietii? 

Carnea categoric!

     10. Ne puteti impartasi un secret despre produsele voastre?

Acel bacon pe care cu totii il cunoastem, este de fapt burta de porc afumata taiata intr-un mod specific – foarte subtire. Noi il folosim ca si ingredient in aproape toate retetele de paste a familiei.

      11. Care vi se pare cel mai frumos loc din Romania?  

Valea Sebesului, Muntele Sureanu si Catunul Stroia in mod deosebit, acolo au crescut si au copilarit parintii, bunicii si strabunicii mei. De aceste meleaguri ma leaga multe sentimente frumoase.

      12. Ce sfaturi ati da celor care care isi doresc sa devina producatori locali certificati sau sunt la inceput de drum? 

 Sa aiba puterea de a merge mai departe, sa fie perseverenti indiferent de greutatile si obstacolele care apar pe parcurs, dar mai ales la inceput de drum. Iar ca o conditie obligatorie, sa le placa ceea ce fac.

Adauga comentariu