Livrăm Luni – Duminica 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute de la plasare comenzii!
Inchide
Strada Eroilor Nr. 400/4/5, Floresti, Cluj

Fleica de porc condimentata pentru grill, carmangeria Fratii Suciu, 1kg

Pret: lei28.00

Povestea Carmangeria Fratii Suciu a pornit in 2014 ca o mica afacere de familie cu o reteta de carnati si un sortiment de salam, preparate dupa o veche traditie din Sasciori, judetul Alba, invatata in curtea lui Bogdan Moisii, aveau sa fie inceputul pentr...

3 în stoc

SKU: 6 Categorie: Product ID: 6315

Descriere

Povestea Carmangeria Fratii Suciu a pornit in 2014 ca o mica afacere de familie cu o reteta de carnati si un sortiment de salam, preparate dupa o veche traditie din Sasciori, judetul Alba, invatata in curtea lui Bogdan Moisii, aveau sa fie inceputul pentru ceea ce acum reprezinta una dintre cele mai complexe carmangerii din zona.

Cei doi frati, Andrei si Vasile Suciu, si-su dorit sa aduca un plus de calitate in comunitatea in care traiesc si au reusit.

Au imbinat traditia cu multa munca, cu seriozitate si respect pentru clienti pentru a oferi produse autentice romanesti, cu ingrediente 100% naturale.

La Carmangeria Fratii Suciu gasim astazi o gama diversificata de produse preparate cu carne provenita de la animale crescute cu multa grija in ferma proprie.

Va invitam sa gustati preparatele noastre provenite din animale crescute la tara, realizate dupa o reteta traditionala din Sasciori, cu ingrediente 100% naturale.

Investim si credem in produsul romanesc.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fleica de porc condimentata pentru grill, carmangeria Fratii Suciu, 1kg”

S-ar putea să-ți placă și…