Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

File de crap salbatic, 1-2 bucati

Pret: 57.6 - 70.4 lei
Cantitate: 09 - 1.1 kg
Pret per kg: 64 lei

File de crap salbatic Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – file de crap salbatic. Provenit din ape dulci, șalăul este un pește răpitor vestit pentru carnea sa gustoasă și f...
SKU: 6263 Categorie: ID Produs: 6263

Descriere

File de crap salbatic

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – file de crap salbatic.

Provenit din ape dulci, șalăul este un pește răpitor vestit pentru carnea sa gustoasă și foarte hrănitoare.

Șalăul este, după știucă, cel mai cunoscut și important pește răpitor.

Cu o carne foarte versatilă și bună, șalăul poate fi gătită într-o multitudine de feluri, de la grătar, până la saramuri, tocănițe, ciorbe sau conserve.

Cu o carne bogată în Omega 3, proteine de calitate și vitamine atât de necesare în alcătuirea unei alimentații echilibrate, șalăul este o variantă excelentă pentru orice masă pe bază de pește.

Varinata congelată oferă prilejul de a fi transportată pe distanțe mai lungi, astfel că ne putem bucura de beneficiile cărnii de șalău chiar dacă locuim mai departe de țărmurile apelor marine.

De asemenea, acest procedeu de păstrare păstrează beneficiile și calitățile produsului pentru un timp mai îndelungat.

Considerată una dintre cele mai sănătoase tipuri de carne, carnea de pește este recomandată de către specialiști a fi consumată minim o dată sau de două ori pe săptămână.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente file de crap salbatic

File de crap salbatic congelat.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „File de crap salbatic, 1-2 bucati”

S-ar putea să-ți placă și…