Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Afișez toate cele 6 rezultate

Este cunoscut de sute de ani faptul că ceaiurile conferă multiple beneficii asupra organismului uman. Fie că ele sunt făcute din plante medicinale, din fructe și frunze uscate și tratate corespunzător sau din combinații ale acestora, ceaiurile au fost încă din antichitate prilej de bucurie și alternativă de tratament sau adjuvant în numeroase situații și afecțini medicale.

Arta ceaiului, cultura preparării și servirii ceaiului a contribuit în mod semnificativ la crearea specificului cultural al diferitelor nații pe întreg pământul, de la un colț la altul al lui. Dacă ne gândim la obiceiul englezesc al băutului ceaiului sau la arta ceaiului chinezesc sau dacă poposim cu gândul la binecunoscutul ceai făcut în samovarul rusesc, toate aceste obiceiuri și culturi și-au marcat și desăvârșit specificul personal în arta de a consuma cu regularitate ceai.

Fiecare ceașcă de ceai este pentru noi prilej de răsfăț și bucurie, liniște și armonie, gust și senzație, experiență și comuniune, introspecție și varietate, finețe și elenganță, arome și simplitate, ceremonie și intimitate, fiecare ceașcă de ceai este de fapt o experiență personală pe care nu ar trebui să o evităm.

Astfel că, băutul ceaiului nu reprezintă doar un stil de viată sau un obicei elevat, reprezintă și o foarte importantă alternativă de aport de sănătate, fiind considerat tratament natural în multe afecțiuni, un bun adjuvant și o excelentă alegere în cazul prevenției.

În secțiunea CEAIURI a site-ului nostru vă vom propune cele mai sigure, naturale și atent selecționate game de ceaiuri și producători de ceaiuri din România, Ne propunem să promovăm cu precădere producători locali care își concentrază activitatea pe oferirea de produse naturale, provenite din culturi bio sau din zone cu aer curat, nepoluat. De asemenea, am ales pentru voi gusturi clasice, dar și arome și gusturi în combinații inedite și interesante.

Fă o alegere inspirată, alege din gama variată de ceaiuri pe care vi le propunem, alege cele mai bune ceaiuri!