Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Acest tip de cascavalul combina aroma de oregano, maghiran, ceapa, ardei rosu gras uscat cu gustul casului pentru o aroma subtila si racoritore.
Merge foarte bine servit pe un platou mixt cu branzeturi si specialitati din carne crud uscata, dar nu ne dam in laturi nici din a-l aseza pe o felie de pita de casa unsa bine cu unt si preserata cu marar, rosmarin sau alte verdeturi.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, ceapa, ardei rosu gras.
Continut de grasime minim 25%.
Produs obtinut din lapte crud de vaca, prin oparirea casului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.