Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Cascaval de casa cu ierburi aromatice, lactate Romosan

Pret: 14.4-21.6 lei
Cantitate: 300 - 450gr
Pret per kg: 48 lei

Cascaval de casa cu ierburi aromatice, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lact...
SKU: 1651 Categorie: ID Produs: 3776

Descriere

Cascaval de casa cu ierburi aromatice, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Unul dintre cele mai îndrăgite sortimente de cașcaval, cașcavalul de casă cu ierburi aromatice este produsul cu un gust bogat, plin, variat și deosebit.

Cașcavalul cu ierburi desăvârșește componența oricărui platou țărănesc sau completează ideal componența unui platou mixt cu brânzeturi și specialități din carne crud-uscată, dar nu ne dăm în lături nici din a-l așeza pe o felie de pită de casă unsă bine cu unt și preserată cu mărar, rosmarin sau alte verdețuri.

Acest tip de cașcaval combină aroma de oregano, maghiran, ceapă, ardei roșu gras, cu textura fină și uscată și cu gustul cașului de casă oferind în final o aromă subtilă și răcoritore.

Cașcavalul de casă cu ierburi aromatice este o experiență culinară pentru oricine îndrăgește produsele lactate deosebite, specialitățile sau tipurile de caș altfel.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Ingrediente cascaval de casa cu ierburi aromatice

Lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, ceapa, ardei rosu gras, continut de grasime minim 25%.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cascaval de casa cu ierburi aromatice, lactate Romosan”

S-ar putea să-ți placă și…