Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Textura ferma a cascavalului maturat si aroma inconfundabila a chimenului confera acestui sortiment de branza un gust unic, interesant.
Bogat in antioxidanti, minerale precum fier, cupru, calciu, potasiu, mangan, seleniu, zinc, magneziu, si vitamine precum vitamina A, C, E si complexul de vitamine B, chimenul este recunoscut pentru proprietatiile sale terapeutice.
Poate fi servit ca atare sau poate fi un ingredient in tarte sau paste cu sos alb.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, chimen.
Continut de grasime minim 25%.
Produs obtinut din lapte crud de vaca, prin oparirea casului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.