Descriere
Familia Romosan este legata de mai multe generatii de cresterea animalelor si cultivarea pamantului.
Mestesugul transmis din tata in fiu duce la obtinerea produselor de calitate superioara si un gust deosebit si curat.
Mandria familiei consta in faptul ca in procesul de productie nu se foloseste altceva decat lapte proaspat muls si cheag pentru a obtine branzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls, faurite dupa retete vechi scornite de ciobanii din Vint, judetul Alba.
Cascavalul este destinat amatorilor de gust picant/iute, imbinand perfect aroma delicata a branzei cu iuteala ardeilor.
Este branza cu o textura compacta, usor cremoasa de culoare rosiatica.
Indiferent ca il consumati proaspat, in salate sau la gratar gustul usor picant va va cuceri imediat.
Alege acest produs 100% natural din lapte romanesc, obtinut dupa o reteta traditionala si bucura-te de gustul desavarsit.
• Ingrediente: lapte proaspat de vaca, cheag, sare 2%, ardei iute.
Continut de grasime minim 25%.
Produs obtinut din lapte crud de vaca, prin oparirea casului.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.