Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Carne tocata de peste, 1kg

Pret: lei25.00

Carne tocata de peste Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – carne tocata de peste. Acest produs are avantajele îmbinării mai multor tipuri de sortimente de carne de peste regăs...

Stoc epuizat

SKU: 6267 Categorie: ID Produs: 6267

Descriere

Carne tocata de peste

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – carne tocata de peste.

Acest produs are avantajele îmbinării mai multor tipuri de sortimente de carne de peste regăsite în proporții potrivite astfel încât compoziția rezultată să îmbine perfect consistența și frăgezimea și să aducă în farfuriile noastre propietățile specifice fiecărui sortiment.

Fileurile de babușcă, fileurile de caras și cele de singer sunt tocate și condimentate doar cu sare, iar apoi congelate, să ajungă în bucătăriile cât mai multor împătimiți de preparate din carne de pește, chiar dacă aceștia locuiesc la o distanță mai mare de mare.

Carnea tocată de pește este ideală în preparate precum chiftele, pârjoale, paste, ciorbe sau diferite alte umpluturi.

Cele trei tipuri de pește, babușca, singerul și carasul se îmbină perfect sunt aspectul calității cărnii, a compoziției de grasime, a gustului și a proprietăților nutitive, iar produsul finit, carnea tocată oferă o opțiune ideală pentru preparate realizate pe bazp de pește.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Deltaica are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil.

Deltaica respecta strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente carne tocata de peste

File de babușcă 50%, file de caras 35%, file de singer 14%, sare 1%.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carne tocata de peste, 1kg”

S-ar putea să-ți placă și…