Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Carne tocata, carmangeria Fratii Suciu, 1kg

Pret: lei27.00

Livrare in 24 ore
Produsele din aceasta categorie sunt disponibile doar cu precomanda, iar livrarea lor se face in 24 de ore. In cazul in care comanda dumneavoastra contine si alte produse, acelea se vor livra in 60 de minute. Pentru alte informatii si nalamuriri ne puteti contacta la 0740260104.

Despre carne tocata, carmangeria Fratii Suciu La Carmangeria Frații Suciu găsim astăzi o gamă diversificată de produse preparate din carne provenită de la animale crescute cu multă grijă în ferma proprie. Unul dintre aceste produse este carnea ...
SKU: 6003 Categorie: ID Produs: 6003

Descriere

Despre carne tocata, carmangeria Fratii Suciu

La Carmangeria Frații Suciu găsim astăzi o gamă diversificată de produse preparate din carne provenită de la animale crescute cu multă grijă în ferma proprie.

Unul dintre aceste produse este carnea tocată.

Proaspătă și de cea mai bună calitate, carnea tocată de la Carmangeria Frații Suciu este preparată din pulpă de porc provenită de la porcine crescute în ferma proprie.

Carnea tocată este ingredientul de bază în prepararea celebrelor sarmale, a chiftelelor la cuptor, a cârnațului de casă sau chiar a burgherilor de casă, a ardeiului umplut sau a multor altor preparate.

Vă propunem să încercați acest produs și se ne lăsați un comentariu în care să ne spuneți părerea dumneavoastră.

Vă invităm, de asemenea, să gustați și celelalte preparate ale noastre provenite din animale crescute la țară, realizate după o rețetă tradițională din Săsciori, cu ingrediente 100% naturale.

Despre carmangeria Fratii Suciu

Povestea Carmangeria Frații Suciu a pornit în anul 2014 din pasiune pentru preparate de cea mai bună calitate și din dorința de a oferi clienților cea mai bună alternativă a preparatelor din carne.

Inițiată ca o mică afacere de familie carmangeria a ieșit pe piață cu două rețete, una de cârnați și un sortiment de salam, ambele preparate după o veche tradiție din Săsciori, județul Alba, învățată în curtea lui Bogdan Moisii, gospodar autentic și priceput.

Aceste două produse din carne aveau sa fie începutul pentru ceea ce acum reprezintă una dintre cele mai complexe carmangerii din zonă.

Despre Fratii Suciu

Cei doi frati, Andrei și Vasile Suciu, și-au dorit să aducă un plus de calitate în comunitatea în care trăiesc și au reușit pe deplin, cu răbdare și pasiune, atenție la detalii și hărnicie.

Au îmbinat cu succes tradiția preparării cărnii, cu multă muncă, cu seriozitate și respect pentru clienți cu scopul clar de a oferi produse autentice românești, cu ingrediente 100% naturale.

Ingrediente carne tocata

Pulpa de porc.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carne tocata, carmangeria Fratii Suciu, 1kg”

S-ar putea să-ți placă și…