Livrăm Luni – Duminica 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute de la plasare comenzii!
Inchide
Strada Eroilor Nr. 400/4/5, Floresti, Cluj

Carnati de porc si vita, 1 fir, carmangeria Fratii Suciu

Pret: 11 - 15.4 lei
Cantitate: 250 - 350gr
Pret per kg: 44 lei

Povestea Carmangeria Fratii Suciu a pornit in 2014 ca o mica afacere de familie cu o reteta de carnati si un sortiment de salam, preparate dupa o veche traditie din Sasciori, judetul Alba, invatata in curtea lui Bogdan Moisii, aveau sa fie inceputul pentr...

8 în stoc

SKU: 11732 Categorie: Product ID: 4722

Descriere

Povestea Carmangeria Fratii Suciu a pornit in 2014 ca o mica afacere de familie cu o reteta de carnati si un sortiment de salam, preparate dupa o veche traditie din Sasciori, judetul Alba, invatata in curtea lui Bogdan Moisii, aveau sa fie inceputul pentru ceea ce acum reprezinta una dintre cele mai complexe carmangerii din zona.

Cei doi frati, Andrei si Vasile Suciu, si-su dorit sa aduca un plus de calitate in comunitatea in care traiesc si au reusit.

Au imbinat traditia cu multa munca, cu seriozitate si respect pentru clienti pentru a oferi produse autentic romanesti, cu ingrediente 100% naturale.

La Carmangeria Fratii Suciu gasim astazi o gama diversificata de produse preparate cu carne provenita de la animale crescute cu multa grija in ferma proprie.

Va invitam sa gustati preparatele noastre provenite din animale crescute la tara, realizate dupa o reteta traditionala din Sasciori, cu ingrediente 100% naturale.

Investim si credem in produsul romanesc.

Acesti carnati sunt realizati din amestec de carne de porc si de vita, condimentati cu sare, piper, boia si usturoi, afumati natural prin arderea lemnului de fag.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carnati de porc si vita, 1 fir, carmangeria Fratii Suciu”

S-ar putea să-ți placă și…