Descriere
Specialitate artizanala din nuci de caju, brânza din nuci de caju cu mucegai nobil-Roquefort.
Aceasta brânza vegana maturata detine o aroma speciala, inconfundabila, datorita mucegaiului albastru.
Completeza cu personalitate orice platou si devine partenera ideala a paharelor de vin si a conversatiilor lungi.
Pregatiti-va papilele gustative pentru o experienta deosebita, data de gustul puternic si inconfundabil al acestei specialitati vegane.
Cajublue este creat pe baza unei retete inspirata din tehnici traditionale de fermentare si maturare.
Cajublue trece print-o perioada de maturare de pâna la patru saptamâni într-un mediu de temperatura si umiditate controlata, rezultatul fiind o incomparabila experienta culinara.
Gust puternic, textura cremoasa, cu o întepatura delicata, usor picanta.
Produs fermentat.
Produs maturat.
Produs unic în România.
Fara gluten.
Fara lactoza.
Fara colesterol.
Fara soia.
Fara OMG.
Ingrediente: nuci de caju, apa filtrata, unt de cocos, culturi vegane de fermentare, sare roz de Himalaya, penicillium roqueforti.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.