Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Branza de burduf, lactate Romosan

Pret: 13.5 - 18 lei
Cantitate: 300 - 400gr
Pret per kg: 45 lei

Branza de burduf, lactate Romosan Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba. Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt ale...
SKU: 11999 Categorie: ID Produs: 4744

Descriere

Branza de burduf, lactate Romosan

Produse autentice, cu gust pur, tradițional, din lapte proaspăt muls, făurite după rețete vechi scornite sau inventate de ciobanii din Vint, județul Alba.

Preparatele din lapte realizate de Lactate Romosan, sunt alegerea cea mai potrivită atunci când vrei să te bucuri de autenticitate, bun și natural în farfuria ta.

Unul dintre cele mai îndrăgite sortimente de brânză tradițională românească, brânza de burduf este produsul care are gustul cel mai autentic, putenirc, deosebit și curat.

Brânza de burduf desăvârșește componența oricărui platou țărănesc autentic și este produsul ideal în componența rețetei de mămăligă cu brânză.

Masa ta tradițional românescă va fi perfectă, iar tu vei impresiona negreșit orice oaspete care apreciază autenticitatea produselor tradiționale românești.

Stuctura untoasă și gustul complet al acestui produs tradițional românesc nu te va dezamăgi.

Brânza noastră are în compoziție caș maturat și frământat cu sare, are o compoziție uniformă și consistența unei paste numai bună de întins pe pâine.

Gustul inconfundabil te îndeamnă să o pui într-o plăcintă pe lespede, să o amesteci cu paste, ceapa verde și spanac și să o dai o leacă la cuptor.

Despre familia Romosan

Familia Romosan este legată de mai multe generații de creșterea animalelor și cultivarea pământului.

Meșteșugul transmis din tată în fiu a dus la obținerea produselor de calitate superioară, cu un gust deosebit și curat.

Rețetele utilizate au la bază proceduri tradiționale de procesare a materiei prime, acestea fiind perfecționate și îmbunătățite de la generație la generație, păstrând calitatea și autenticitatea în același timp.

Mândria familiei constă în faptul că în procesul de producție nu se folosește altceva decât lapte proaspăt muls și cheag în obținerea diferitelor tipuri de brânzeturi 100% naturale. Iar de la acest principiu, nimeni nu face rabat.

Ingrediente branza de burduf

Lapte proaspat de oaie 78%, lapte proaspat de vaca 20%, sare 2%, continut de grasime minim 46%, produs obtinut din cas de oaie, cas de vaca, telemea.

Obiectivul nostru

Aducem pe mesele dumneavoastră produse care respectă tradiția culinară românească, preparate cu atenție, seriozitate și pasiune.

Motto-ul nostru

Investim și credem în produsul românesc autentic și de calitate.

 

Alege acest produs 100% natural din lapte românesc, obținut după o rețetă tradițională și bucură-te de gustul desăvârșit.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Branza de burduf, lactate Romosan”

S-ar putea să-ți placă și…