Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!
Livrăm Luni – Duminică 10:00 – 20:00. Ajungem la tine în 60 de minute!

Batog de crap argintiu afumat

Pret: lei14.90

Batog de crap argintiu afumat Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – batog de crap argintiu afumat. Batogul – carne de pește sărată și afumată – este unul dintre m...
SKU: 12084 Categorie: ID Produs: 5226

Descriere

Batog de crap argintiu afumat

Vă propunem în oferta noastră un produs alimentar de top, realizat după o rețetă pur tradițională – batog de crap argintiu afumat.

Batogul – carne de pește sărată și afumată – este unul dintre multiplele obiceiuri sau procedee prin care renumiții pescari alegeau să păstreze, să prepare sau să conserve diferite tipuri de pește pentru un timp îndelungat.

De-a lungul timpului acest procedeu și-a diversificat și perfecționat tehnica și rețeta transmise din generație în generație astfel încât produsul culinar rezultat să fie unul foarte gustos, o adevărată delicatese pentru mesele de pește.

Rețeta tradițională dunărească, păstrată din generație în generație, batog de crap argintiu este obținut prin vechea metodă de afumare la rece, cu lemn de fag, lemn de esență tare și presărat cu boabe de piper verde.

Crapul dezosat și depielat este condimentat și apoi pus la fum natural până la obținerea gustului și consistenței dorite, astfel încât să se evidențieze savorile specifice peștelui de Deltă și să se păstreze calitățile nutriționale naturale ale speciei piscicole sălbatice.

Despre Deltaica

Deltaica, prezentă pe piață încă din anul 2002, este o afacere de familie devenită în timp renumită datorită seriozității și atenției în realizarea produselor alimentare din pește și pe bază de pește.

Firma are ca scop promovarea pe plan național și internațional a reputației Deltei Dunării, a bunelor practici în materie de pescuit comercial, dar și cultivarea interesului pentru consumul variat în rândul populației a preparatelor din pește.

Deltaica vine în întâmpinarea noastră cu o gamă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice vechi de peste 100 de ani.

Resursa principală utilizată ca materie primă este alcătuită din specii de pește de apă dulce, localizate în Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil, respectând strict legislația în vigoare și perioada de prohibiție a speciilor marine, cu respect pentru natură și ecosistemul acvatic.

Ingrediente batog de crap argintiu afumat

File de crap sălbatic 94.25%, dezosat, depielat, sare, usturoi, boia de ardei iute/dulce și cimbru.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi.

 

Te invitam sa ne urmaresti si sa ne sustii si pe pagina noastra de Facebook si Instagram

 

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Batog de crap argintiu afumat”

S-ar putea să-ți placă și…